Вакуумний пакувальник Freshpack Pro для їжі (вакууматор)
- В наявності
- Код: 13746
371 ₴
+380 (63) 194-99-19
Ольга
- +380 (96) 234-06-54Ольга
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro для їжі (вакууматор)
Вакууматор — чудова річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно (причому не тільки продукти).
Корисні функції приладу:
1. Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їхнього зберігання може збільшитися в рази.
2. Оперативне зберігання для готування (домашні напівфабрикати): ріженою у вільний час-іншої овочів на тиждень, фасуємо та вакуумуємо за пакетами на дні тижня. У потрібний день і годину просто дістаємо нарізані овочі та готовий. Завдяки відсутності повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, який призводять до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (зокрема окиснення).
3. Приготування їжі за технікою "Сувід", тобто у вакуумі.Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (зокрема роблять м'ясні), а також їх рівномірне приготування.
4. Дуже швидке маринування риби та м'яса.Під час надмірного тиску, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вауумний пакувальник справжня знахідка!
5. Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. вакуум довше збереже свіжість смакових якостей їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
6. Використовуйте вакууматор просто як запайник пакетів. За аналогією з супермаркетами. Навіть за кілька днів овочі матимуть такий вигляд, ніби Ви їх тільки запалювали.
Правила вакуумування:
-
Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети. Завдяки перфорації на нижній частині повітря рівномірно та повністю відкачується;
-
Пакет потрібно класти максимально рівно;
-
Пакет заповнюється не більш ніж на 3/4 об'єми;
-
Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос
-
Якщо пакуєте м'які продукти, наприклад, полуницю, то стежте за процесом — щоб не пошкодити ягіду, переірвіть його самостійно в потрібний момент за допомогою кнопки "Cancel".
Характеристики:
-
Габарити (ВхШхГ): 5.1 x 36.3 x 5.5 см;
-
Роздільні функції: вакуумізація й паковання, або тільки паковання;
-
Автоматична зупинка вакуумізації;
-
Максимальний тиск усередині паковання — 430 mmHg;
-
Матеріал: ABS пластик;
-
Споживання: 100Вт (середнє);
-
Живлення: 220В.
Комплектація
-
Вакуумний пакувальник;
-
Інструкція виробника;
-
Пакети 15 шт.;
-
Коробка.
Основні атрибути | |
---|---|
Стан | Новий |
- Ціна: 371 ₴